Even voorstellen

Mijn naam Hans Harremeijer. Ik ben hovenier van beroep. De beroepskeuze kent zijn oorsprong in mijn jeugd. Het tuinieren begon als hobby. Later ben ik de opleiding gaan volgen welke overeenkomt met mijn liefhebberij. Deze opleiding volgde ik op de tuinbouwschool in Enschede. Na die te hebben afgerond heb ik de studie voortgezet in Nijmegen. Dat was in de tijd dat de inmiddels internationaal befaamde (oud studiegenoot)
Dick Beijer dezelfde opleiding volgde. Na de studie heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij diverse hoveniersbedrijven. In 1998 ben ik als zelfstandig hovenier gestart onder de naam;


HHDETUINMAN.NL

De onderneming heeft zich ontwikkeld tot een goeddraaiend en gezond bedrijf. Regelmatig werk ik samen met ervaren en zeer gemotiveerde vakmensen. Zodoende kunnen wij u een uitgebreid pakket aan tuinspecialiteiten en alles wat daar mee samenhangt aanbieden. Voor deze specialiteiten verwijs ik u graag terug naar de 'home' pagina in het blauwe vak links bovenaan. Van daaruit kunt u verder kijken naar hetgeen uw interesse heeft.

tuin water